Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2021 10:35
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

„Plošné zákazy není cesta.“ SPD si zaplatilo billboard s gramatickou chybou

„Plošné zákazy není cesta.“ SPD si zaplatilo billboard s gramatickou chybou
Zdroj: Hnutí SPD
ZAJÍMAVOSTI SPD TOMIO OKAMURA
Uložit Uložené

Internet se baví nad volební kampaní strany SPD.

Hnutí SPD se zapojilo do předvolebního klání mimo jiné také prostřednictvím billboardů. Na nich většinou vystupuje šéf strany Tomio Okamura, což není nijak neobvyklé, avšak jeden z billboardů se přece jenom vyznačuje svojí speciálností. Je na něm gramatická chyba, kterou se celý internet baví již od konce minulého týdne, kdy předseda strany Tomio Okamura reklamu uveřejnil na svém Twitteru.

Doporučeno
Ústavní soud: Zákaz maloobchodního prodeje byl nezákonný Ústavní soud: Zákaz maloobchodního prodeje byl nezákonný 22. února 2021 9:58

SPD odmítá nekonečné prodlužování nouzového stavu a zároveň opakovaně vládě navrhujeme pozitivní řešení pro občany, aby provedla novelu zákona o ochraně veřejného zdraví, která umožňuje chránit ohrožené a rizikové skupiny a udržení zdravotního systému bez plošného nouzového stavu,“ napsal Tomio Okamura.

Domů
Sdílet
Diskuse