Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2021 7:01
Čas čtení 1:01
Tímea Krauszová

Na americké univerzitě měli seminář o tom, jak rozjet kariéru na OnlyFans

Na americké univerzitě měli seminář o tom, jak rozjet kariéru na OnlyFans
Zdroj: archív Xholakys
NEWS
Uložit Uložené

Seminář zorganizovali během tzv. Sex Weeku, který je zaměřen na vzdělávání a zvyšování povědomí o sexualitě či sexbyznysu.

„Chcete rozjet OnlyFans? Přihlaste se na panelovou diskusi s tvůrci z OnlyFans, kteří budou hovořit o svých zkušenostech a o destigmatizaci práce v digitálním sexbyznysu.“ Takto zněla pozvánka na online seminář o OnlyFans, který zorganizovali na státní univerzitě v americkém Ohiu.

Seminář se uskutečnil v rámci tzv. Sex Weeku, což je týden věnovaný vzdělávání, diskusím a přednáškám na téma sexu, sexuality a práce v sexbyznysu. Podle Ladbible jde o třetí Sex Week v historii univerzity, organizují ho každoročně studenti z asociace, která propaguje sexuální zdraví.

Doporučeno
Sex na jednu noc zažilo až 66 % z vás. Jaká úskalí tato jednorázová záležitost přináší? Sex na jednu noc zažilo až 66 % z vás. Jaká úskalí tato jednorázová záležitost přináší? 6. ledna 2021 15:00

Zákulisní informace o OnlyFans

Cílem bylo vytvořit prostor pro diskusi o sexu a všem, co s ním souvisí, který by byl bezpečný a bez předsudků. Studenti říkají, že se na střední škole nenaučili dost – z pohledu biologie, vědy či společenského chování. Díky týdnu o sexu se mohou učit o sexuálním zdraví.

Nejnovější tématem v oblasti sexbyznysu je za poslední rok platforma OnlyFans. Organizátoři proto zorganizovali seminář a slibovali, že se lidé na něm dozvědí informace ze zákulisí. OnlyFans se v posledním roce dostal do popředí zejména kvůli pandemii a faktu, že jsme všichni doma. Počet registrovaných uživatelů se vyšplhal až na 50 milionů. Pro tak velkou skupinu lidí přitom tvoří obsah jen zlomek: koncem roku 2020 bylo tvůrců přibližně milion.

Na univerzitě v rámci vzdělávacího týdne mluvili i o (etické) pornografii, o kinku (tedy nevšedních sexuálních praktikách), ale také o propojení víry a sexuality či politice. Semináře přitom nevedou jen studenti, ale i profesionálové z jednotlivých oblastí.

Domů
Sdílet
Diskuse