Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2021 10:50
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

Miliardář Sehnal se nechal přednostně očkovat, tvrdí Seznam Zprávy. Prý se měl vydávat i za zdravotníka

Miliardář Sehnal se nechal přednostně očkovat, tvrdí Seznam Zprávy. Prý se měl vydávat i za zdravotníka
Zdroj: ODA
NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Pavel Sehnal, podle časopisu Forbes 65. nejbohatší Čech, se měl přednostně dostat v Nemocnici Na Bulovce k očkování, přestože není v rizikové skupině.

Majitel SPGroup, v poslední době známý pronájmem prostoru pro polní nemocnici v Letňanech, a předseda strany ODA Pavel Sehnal měl být naočkován proti koronaviru v Nemocnici Na Bulovce i přes výslovný zákaz ředitele nemocnice, napsaly Seznam Zprávy.

Sehnal se bránil tím, že je denně ve styku se zubaři z Bulovka Dental Clinic, kterou vlastní. Ředitel nemocnice Jan Kvaček nicméně tvrdí, že se Sehnal dokonce za lékaře vydával, aby vakcínu dostal.

Doporučeno
Za první den se k očkování zaregistrovalo 200 tisíc lidí nad 70 let, avšak termín získalo jen minimum z nich Za první den se k očkování zaregistrovalo 200 tisíc lidí nad 70 let, avšak termín získalo jen minimum z nich 2. března 2021 10:16

Přestože se na začátku týdne rozjel očkovací registr pro seniory nad 70 let a učitele, s vakcínou se podle Seznam Zpráv dostalo i na další lidi. Například na miliardáře Pavla Sehnala, jehož jméno se v poslední době skloňovalo s pronájmem prostoru Výstaviště v Letňanech pro polní koronavirovou nemocnici. Stála totiž v prostoru, který vlastní.

Zpět
Sdílet
Diskuse