Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2021 21:04
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Setkání Přátel se natočí už na jaře. Uvidíme je v ikonickém bytě, ale i v přírodě

Setkání Přátel se natočí už na jaře. Uvidíme je v ikonickém bytě, ale i v přírodě
Zdroj: NBC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Reunion Special Přátel uvidíme na HBO Max ještě někdy v průběhu tohoto roku.

17 let po konci seriálu se představitelé hlavních postav Přátel opět setkají. Natáčení mělo začít již loni s tím, že by epizoda zanedlouho dorazila i na HBO Max. Jenže kvůli covidu-19 se natáčení muselo donekonečna odkládat. Fanoušky však nyní potěšil David Schwimmer (Ross), kterého se na to zeptal moderátor Radio Andy.

Doporučeno
10 knižních scén, které ve filmech o Harrym Potterovi nedávají smysl nebo nám chybí, protože jsou nesmírně cool 10 knižních scén, které ve filmech o Harrym Potterovi nedávají smysl nebo nám chybí, protože jsou nesmírně cool 27. února 2021 9:30

Podle Schwimmerových slov natáčení speciálu začne už za měsíc v Los Angeles. Něco se musí natočit venku z důvodu protivirových opatření, ale uvidíme i jejich legendární byt.

O opětovném setkání Přátel stále nemáme dostatek informací, a tak nechápeme, proč se celá epizoda nemohla natočit v jejich bytě, ale tvůrci k tomu určitě měli dobrý důvod. Setkání herců bude někdo moderovat, Schwimmer však nevěděl, zda může prozradit, kdo to bude.

Domů
Sdílet
Diskuse