Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2021 20:22
Čas čtení 0:33
Jakub Paulík

Emily Ratajkowski porodila a zveřejnila první fotku svého chlapečka

Emily Ratajkowski porodila a zveřejnila první fotku svého chlapečka
Zdroj: Emily Ratajkowski
NEWS
Uložit Uložené

Malý Sylvester je na světě.

Slavná modelka, podnikatelka a herečka Emily Ratajkowski na svůj Instagram přidala první fotografii jejího čerstvě narozeného syna (8. března 2021) jménem Sylvester Apollo Bear. Na sociální síti se přitom teprve nedávno chlubila obnaženými fotografiemi, na kterých ukazovala své zvětšené bříško.

Doporučeno
Emily Ratajkowski ohromila dalšími nahými fotkami: Své bříško vystavuje na odiv a připomíná, že ženy jsou sexy i v těhotenství Emily Ratajkowski ohromila dalšími nahými fotkami: Své bříško vystavuje na odiv a připomíná, že ženy jsou sexy i v těhotenství 3. března 2021 17:20

V průběhu těhotenství na Instagram přidala hned několik sérií záběrů, na kterých pózovala bez jakékoli studu – tak, jak jsme u ní zvyklí. Snažila se tím i zbourat stereotypní představu některých lidí, že těhotné ženy by měly ztrácet na přitažlivosti.

Domů
Sdílet
Diskuse