Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2021 22:14
Čas čtení 0:54
Dominik Vetrák

Margot Robbie a Idris Elba řádí v explozivním traileru na Suicide Squad. Dočkáme se nejšílenější komiksovky roku?

Margot Robbie a Idris Elba řádí v explozivním traileru na Suicide Squad. Dočkáme se nejšílenější komiksovky roku?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nová verze Suicide Squad od Warner Bros. a DC dorazí do kin a na HBO Max už 6. srpna. Sleduj skvělý trailer.

Od premiéry nového Suicide Squad nás dělí už jen něco přes 4 měsíce, a tak nám scenárista a režisér snímku James Gunn posílá malý dárek. Dočkali jsme se zcela nového traileru se spoustou záběrů, které jsou podle očekávání plné akce a šílených postav. Suicide Squad je totiž složené z antihrdinů a záporáků komiksového světa DC, kteří se pod hrozbou vlády spojí proti většímu zlu.

Doporučeno
10 odporných sexuálních scén: film o pohlavním styku s mrtvolou má být netradiční lovestory 10 odporných sexuálních scén: film o pohlavním styku s mrtvolou má být netradiční lovestory 21. března 2021 12:30

Nepůjde o pokračování snímku z roku 2016, kde si zahrál i Will Smith či Jared Leto. Namísto toho jde o restart značky od režiséra Strážců galaxie od Marvelu. Z jedničky se vracejí Rick Flagg (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margot Robbie), Amanda Waller (Viola Davis) a Captain Boomerang (Jai Courtney).

Domů
Sdílet
Diskuse