Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. března 2021 9:03
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Jason Statham se v akčním filmu Wrath of Man mstí za zabití svého syna. Sleduj explozivní trailer od Guye Ritchieho

Jason Statham se v akčním filmu Wrath of Man mstí za zabití svého syna. Sleduj explozivní trailer od Guye Ritchieho
Zdroj: Miramax
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Wrath of Man dorazí do kin už tento rok.

Britského režiséra Guye Ritchieho máme rádi. Naposledy nás potěšil v roce 2019, a to hned dvojkombinací filmů Gentlemen a Aladin. Po vydání dvou filmů se pustil do příprav akčního thrilleru Wrath of Man, do kterého obsadil Jasona Stathama.

Ritchie a Statham jsou staří známí, koneckonců, spolupracovali již na třech filmech (Podfu(c)k, Sbal prachy a vypadni a Revolver). 15 let po poslední spolupráci na filmu Revolver natočili další akční záležitost.

Doporučeno
Tvůrce CGI Vladimír Valovič: U Supermanova obličeje s vousy jsem si pomyslel: No, hodně štěstí tomu, kdo to bude dělat (Rozhovor) Tvůrce CGI Vladimír Valovič: U Supermanova obličeje s vousy jsem si pomyslel: No, hodně štěstí tomu, kdo to bude dělat (Rozhovor) 25. března 2021 14:30


Postava Jasona Stathama jménem H se v ní bude mstít za zabití jeho syna. I to bude zřejmě motivem, proč se přihlásil jako jeden z řidičů obrněných vozidel přepravujících obrovské množství peněz. H se očividně vyzná ve zbraních, v zabíjení a v lidském chování, o čemž tě přesvědčí i trailer níže.

Bohužel, nejsme z něj úplně nadšení. Z traileru necítíme ten pověstný styl Guye Ritchieho, ale doufáme, že to je jen trailerem a film se nám bude líbit. Nakonec, Ritchie je v žánru britských krimi jako doma, takže jsou naše očekávání vysoká. Do kin se snímek dostane v květnu, ale a u nás je premiéra naplánována na červenec.

Domů
Sdílet
Diskuse