Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. dubna 2021 21:21
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Poznej postavy z Mortal Kombat. Nové záběry odhalují, že končetiny trhají stejně působivě jako ve hrách

Poznej postavy z Mortal Kombat. Nové záběry odhalují, že končetiny trhají stejně působivě jako ve hrách
Zdroj: Warner Bros./HBO Max
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mortal Kombat bude už za pár dní na HBO Max. Nebude to však nic pro děti.

Už za 10 dní vyjde v kinech a na HBO Max nové filmové zpracování Mortal Kombat. V Česku ani na Slovensku kina stále nejsou otevřená, a tak si budeme muset poradit jinak.

Od tohoto filmu ani tak nečekáme úžasný příběh a hluboké postavy, jako majestátní akci a pořádně brutální rvačky. Na televizní obrazovce si to však neumíme užít tak jako na stříbrném plátně.

Doporučeno
7 nejočekávanějších her, které vyjdou v dubnu a květnu. Pokud chceš hrát nejlepší hry tohoto roku, připrav si pár tisíc korun 7 nejočekávanějších her, které vyjdou v dubnu a květnu. Pokud chceš hrát nejlepší hry tohoto roku, připrav si pár tisíc korun 3. dubna 2021 14:30

Warner Bros. však tentokrát nelákají na akci. Vydali video, které přibližuje postavy ve filmu a ukazuje jejich schopnosti, vidíme i několik dosud neviděných záběrů. Film není hra, a tak se logicky nedalo pracovat s úplně každou slavnou postavou z celé série.

Pokud bude jednička úspěšná, určitě se s nějakými dalšími seznámíme při pokračováních, ale prozatím si postačíme s postavami jako Raiden (Tadanobu Asano), Liu Kang (Ludi Lin), Sonya Blade (Jessica McNamee), Sub-Zero (Joe Taslim), Scorpion (Hiroyuki Sanada), Kano (Josh Lawson), Jax (Mehcad Brooks), Mileena (Sisi Stringer) a mnoha dalšími. Schválně, jestli si dokáže někdo z nás tipnout, kolik z nich přežije události filmu.

Domů
Sdílet
Diskuse