Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2021 14:19
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

Emma Stone si užívá život Cruelly. Fanoušci přirovnávají snímek k novému Jokerovi

Emma Stone si užívá život Cruelly. Fanoušci přirovnávají snímek k novému Jokerovi
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Disney vydalo nový trailer ke Cruelle, prequelu na 101 dalmatinů. Snímek uvidíme v kinech a na Disney+ již v květnu.

Cruella je záporáčka ze slavného animáků 101 dalmatinů. Studio Disney se rozhodlo udělat z ní hlavní postavu ve vlastním filmu, který se zaměří na její začátky v módním průmyslu a na první zločiny, jejichž prostřednictvím později nabude svého statusu kriminální královny. Snímek nás upoutal už po prvním traileru. Koneckonců, na podobné filmy od společnosti Disney nejsme zvyklí. Půjde o směs krimi, thrilleru a akce.

Doporučeno
The Invincible je animovaný seriál, ve kterém záporáci trhají superhrdinům hlavy a nepřežijí ani hlavní postavy The Invincible je animovaný seriál, ve kterém záporáci trhají superhrdinům hlavy a nepřežijí ani hlavní postavy 1. dubna 2021 14:44

Dnes tu máme nový trailer, který nešetří dosud neviděnými záběry. Cruella vypadá stále lépe, na čemž má velký podíl i její představitelka. Emma Stone je vynikající herečka a zdá se, že role Cruelly jí nesmírně sedla. 

Domů
Sdílet
Diskuse