Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2021 10:35
Čas čtení 1:09
Marián Mauik Biel

Toto je první zařízení od Spotify. Car Thing učiní streamování hudby pohodlnějším i 15 let starém VW Golfu

Toto je první zařízení od Spotify. Car Thing učiní streamování hudby pohodlnějším i 15 let starém VW Golfu
Zdroj: Spotify/propgační materiál
TECH
Uložit Uložené

Jednoduchý dotykový displej, velký ovládací volič a všechny druhy připojení k autoreproduktorům dává Spotify zatím zdarma. Ale jen pro americký trh.

Spotify Car Thing je jen 6 mm silný čtyřpalcový dotykový displej s velkým kulatým pogumovaným voličem a čtyřmi tlačítky na horní hraně na okamžitý přístup k oblíbeným žánrům nebo playlistům.

V balení je i držák na palubní desku nebo do klimatizace a ke smartphonu, odkud si bere data, je připojen přes Bluetooth. Mobil pak k autoreproduktorům připojíš také přes Bluetooth nebo AUX (3,5 mm jack) či USB.

Doporučeno
Spotify se pouští do audioknih. Pár klasik dala služba namluvit hollywoodským hvězdám či známým youtuberům. Spotify se pouští do audioknih. Pár klasik dala služba namluvit hollywoodským hvězdám či známým youtuberům. 8. února 2021 22:03

Car Thing je vybaven čtyřmi mikrofony, abys mohl hlasové příkazy zadávat i při hlasité hudbě. Poslouchá pomocí čerstvé funkce „Hey Spotify“. Streamovací služba totiž jen před pár dny představila i vlastní virtuální asistentku.

Domů
Sdílet
Diskuse