Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2021 9:06
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

Army of the Dead je největší zombie film tohoto roku. Zack Snyder plánuje během apokalypsy velkou loupež

Army of the Dead je největší zombie film tohoto roku. Zack Snyder plánuje během apokalypsy velkou loupež
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Žoldáci Zacka Snydera se pokoušejí ukrást z kasina miliony dolarů. Má to však háček. Las Vegas je zamořené zombíky.

Zack Snyder začal svou režisérskou kariéru na remaku slavného zombie filmu s názvem Dawn of the Dead. Snímek se mu více než podařil a nastartoval tak jeho bohatou kariéru. Po fiasku s Justice League se tedy vrací zpět ke kořenům. Pro Netflix natočil akční zombie blockbuster s názvem Army of the Dead.

Příběh se bude odehrávat v Las Vegas, kde muž po vypuknutí zombie nákazy shromáždí skupinu žoldáků, se kterou se v karanténní zóně pokusí o největší loupež v historii.

Doporučeno
Emma Watson stihla za 31 let zažít vrchol Hollywoodu. Které jsou její nejlepší filmy a jak vystoupila ze stínu Harryho Pottera? Emma Watson stihla za 31 let zažít vrchol Hollywoodu. Které jsou její nejlepší filmy a jak vystoupila ze stínu Harryho Pottera? 16. dubna 2021 14:33

Kasina jsou plná sejfů s miliony dolarů, jenže dostat se do zombíky zamořeného města tam a zpět nebude vůbec jednoduché, což naznačuje už i trailer. Hlavní postavou bude zřejmě žoldák, kterého hraje Dave Bautista (Drax ze Strážců galaxie).

Domů
Sdílet
Diskuse