Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2021 12:18
Čas čtení 0:38
Richard Balog

Kanye West a Balenciaga uctili památku DMXe limitovaným tričkem, které může být tvoje za zhruba 5 200 korun

Kanye West a Balenciaga uctili památku DMXe limitovaným tričkem, které může být tvoje za zhruba 5 200 korun
Zdroj: Complex
MÓDA
Uložit Uložené

Hodnota jednotlivých kousků bude za několik let řádově v desítkách tisíc korun stejně jako v případě sběratelských předmětů s odkazem na Tupaca Shakura či jiné hudební legendy.

9. dubna 2021 obletěla svět smutná zpráva o úmrtí rapera DMX. Jeden z nejúspěšnějších rapových interpretů z přelomu tisíciletí měl dlouhodobé problémy s drogami, které byly podle dostupných informací i příčinou jeho infarktu a následného skonání v nemocnici na předměstí New Yorku.

Upřímnou soustrast na sociálních sítích postupně vyjádřili mnozí známí kolegové z hudební či herecké branže, ale i miliony věrných posluchačů. Právě pro ně je určeno také černé tričko s dlouhými rukávy, které před včerejším pohřbem zemřelého člena Ruff Ryders společně představily Balenciaga a značka Yeezy.

Doporučeno
Kdo byl DMX a jak se stal legendou? Kdo byl DMX a jak se stal legendou? 9. dubna 2021 22:09

Výsledkem je kousek s portrétem Earla Simmonse a dvěma kříži na přední části, nápisem „In Loving Memory“ na zádech a datem interpretova narození a úmrtí na obou rukávech. Cena za 1 kus je v přepočtu přibližně zhruba 5 200 korun, včetně všech poplatků (clo, DPH). Celý zisk z prodeje následně poputuje členům rodiny.

Záznam z posledního rozloučení, které se konalo ve sportovní aréně Barclays Center, najdeš na YouTube.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by COMPLEX (@complex)

Domů
Sdílet
Diskuse