Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2021 7:45
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Chris Pratt bojuje s mimozemšťany v budoucnosti vzdálené 30 let. V akčním traileru stíhačky srovnávají se zemí celé město

Chris Pratt bojuje s mimozemšťany v budoucnosti vzdálené 30 let. V akčním traileru stíhačky srovnávají se zemí celé město
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Akční sci-fi The Tomorrow War představuje v prvních záběrech z filmu své postavy a styl akce.

Amazon odhaluje první záběry z akčního sci-fi The Tomorrow War s Chrisem Prattem v hlavní roli. Nejde o plnohodnotný trailer, takže v něm uvidíš jen několik záběrů. Naštěstí ukazují i ​​akci a na krátký moment i vzhled mimozemšťanů.

Děj nám ukáže svět v roce 2021, do kterého se z ničeho nic přemístí lidé z roku 2051. Přišli se zprávou, že prohrávají boj s mimozemskou rasou, a pokud se jim nepodaří přivést lidi z minulosti, tento boj prohrají.

Doporučeno
Být gayem je v Čečensku ostuda. Pro vaši rodinu je to potupa, kterou mohou smýt jen krví, vysvětluje aktivista Být gayem je v Čečensku ostuda. Pro vaši rodinu je to potupa, kterou mohou smýt jen krví, vysvětluje aktivista 26. dubna 2021 9:32

Otázkou je, proč přišli právě do roku 2021, ale možná nám to film vysvětlí. Hlavní postavou bude učitel Dan Forester (Chris Pratt), který se spojí s geniální vědkyní (Yvonne Strahovski) a se svým odcizeným otcem (J. K. Simmons), aby společně s dalšími lidmi zachránili planetu.

Film jsme původně měli vidět v kinech, ale podobně jako snímek Without Remorse i The Tomorrow War koupil Amazon, takže se ho dočkáme na Amazon Prime Video, a to už 2. července. Režíroval ho Chris McKay (The LEGO Batman Movie). Trailer láká na pořádnou blockbusterovou zábavu se spoustou vizuálních efektů a akce.

Domů
Sdílet
Diskuse