Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2021 20:01
Čas čtení 1:03
Adam Smeták

Okamura v minulosti propagoval gay turismus a tvrdil, že mít dva milující táty je lepší, než vyrůstat v dětském domově

Okamura v minulosti propagoval gay turismus a tvrdil, že mít dva milující táty je lepší, než vyrůstat v dětském domově
Zdroj: Svoboda a přímá demokracie
POLITIKA SPD TOMIO OKAMURA
Uložit Uložené

Konzistence v názorech není nejsilnější stránkou předsedy SPD.

Předseda SPD Tomio Okamura ve čtvrtek během jednání Sněmovny o novele zákona o manželství prohlásil, že by raději skočil z okna, než být adoptován stejnopohlavním párem. Tento kontroverzní výrok si vysloužil tisíce reakcí na sociálních sítích, ale také připomínky jeho minulých výroků, kdy se ke vztahům homosexuálních dvojic vyjadřoval na zcela jiné notě.

Sportovní komentátor Robert Záruba například připomněl, jak Okamura před lety propagoval katalog Pink Go cestovní kanceláře Eso Travel. Tehdy měl radost, že se Praha připojuje k Berlínu či Londýnu a chystá se uvítat homosexuální turisty. „Česká republika je gay-friendly země. Mám mezi homosexuály mnoho přátel,“ uvedl tehdy.

Doporučeno
Okamura: Radši bych skočil z okna, než skončit u stejnopohlavního páru Okamura: Radši bych skočil z okna, než skončit u stejnopohlavního páru 29. dubna 2021 11:09
Domů
Sdílet
Diskuse