Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2021 12:40
Čas čtení 1:29
Vojtěch Vanda

Hamáček podá trestní oznámení kvůli článku Seznam Zpráv. Bude chtít 10 milionů

Hamáček podá trestní oznámení kvůli článku Seznam Zpráv. Bude chtít 10 milionů
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS
Uložit Uložené

Svůj plán představil na středeční tiskové konferenci.

Vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) se proti článku webu Seznam Zprávy, v němž se hovoří o tom, že měl chtít během chystané cesty do Moskvy „vyměnit“ kauzu Vrbětice za milion dávek ruské vakcíny proti koronaviru Sputnik V a konání summitu Putin-Biden v Praze, bude bránit. Chystá se podat trestní oznámení na autory článku a podat žalobu na vydavatele. Uvedl to na středeční tiskové konferenci.

Doporučeno
Hamáček: Výměnu Vrbětic za milion Sputniků odmítám. Článek webu Seznam Zprávy je postaven na lžích a spekulacích Hamáček: Výměnu Vrbětic za milion Sputniků odmítám. Článek webu Seznam Zprávy je postaven na lžích a spekulacích 4. května 2021 9:53

Hamáček se chce bránit všemi dostupnými prostředky. Odmítá, že by chtěl výbuch muničního skladu ve Vrběticích, při němž zemřeli dva lidé, a o kterém se v poslední době diskutuje v souvislosti s akcí ruských agentů, ututlat výměnou za potřebné dávky vakcíny proti koronaviru a konání summitu ruského prezidenta Vladimíra Putina a amerického prezidenta Joa Bidena v Praze.

Domů
Sdílet
Diskuse