Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2021 16:04
Čas čtení 0:45
Jakub Paulík

VIDEO: Jake Paul dostal pěstí, protože ukradl Floydu Mayweatherovi jeho čepici

VIDEO: Jake Paul dostal pěstí, protože ukradl Floydu Mayweatherovi jeho čepici
Zdroj: Getty Images/Leon Bennett
OSOBNOSTI JAKE PAUL
Uložit Uložené

Floyda museli od youtubera Jakea Paula odtahovat.

Youtuber Logan Paul a boxer Floyd Mayweather mají na začátek června dohodnutý zápas. Nedávno se setkali na tiskové konferenci, která byla pořádně ostrá.

Pomyslnou slávu si však pro sebe ukradl hlavně Loganův bratr Jake Paul, který Floyda provokoval a ukradl mu čepici. Ten po youtuberovi hned skočil. Ve velké mele se nedalo pořádně rozpoznat, co se stalo, ale Jake na Twitteru napsal, že mu prý do tváře praštil jeden z členů ochranky.

Doporučeno
Jake Paul čelí obvinění, že sexuálně zneužil mladou hvězdu z TikToku. Dosud mlčela, protože ji údajně přinutil podepsat smlouvu Jake Paul čelí obvinění, že sexuálně zneužil mladou hvězdu z TikToku. Dosud mlčela, protože ji údajně přinutil podepsat smlouvu 15. dubna 2021 20:10

Jake Paul později na sociální síti ukázal natržené tričko a mírně oteklé oko (viz na video níže), uvádí Metro. Incident se neobešel ani bez vulgarit. Boxer na Jakea Paula křičel, že je zk**vysyn a vyhrožoval mu smrtí. Ještě před tímto konfliktem bratry vyzval, aby se proti němu postavili oba najednou.

Domů
Sdílet
Diskuse