Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2021 21:51
Čas čtení 1:14
Adam Smeták

Praha uvítá první Primark. Nakonec si ale ještě počkáme

Praha uvítá první Primark. Nakonec si ale ještě počkáme
Zdroj: Unsplash/Paul Siewert/k volnému užití
NEWS
Uložit Uložené

Irský řetězec s rychlou módou míří do Prahy i Brna.

První Primark do Česka zamíří až v druhé polovině roku. Původní předpoklad brzkého otevření ještě v průběhu května se nepotvrdil, navzdory tomu, že jsou na internetu již k nalezení nabídky práce pro řetězec s nástupem od druhé poloviny května. Irský řetězec s fast-fashion nyní prostřednictvím svého mluvčího sdělil, že třípatrová pobočka řetězce v Praze na Václavském náměstí plánuje otevřít „v pozdějším termínu tohoto roku“.

V pozdějším termínu letošního roku

„S opětovným otevíráním maloobchodu můžeme konečně pokročit v našich plánech na otevření naší první pobočky Primark v České republice. Věříme, že pandemie Covid-19 nezpůsobí další zpoždění a v nadcházejících týdnech budeme moci oznámit datum otevření, plánované na pozdější termín tohoto roku,“ uvedl mluvčí Primarku.

Doporučeno
Tenisky Vans a letní období jednoduše patří k sobě. Těchto 10 párů budeš chtít mít hned doma Tenisky Vans a letní období jednoduše patří k sobě. Těchto 10 párů budeš chtít mít hned doma 14. května 2021 8:30
Domů
Sdílet
Diskuse