Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2021 16:22
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Hotel Transylvánie 4 ukončí příběh příšerek. Z Draculy a jeho monster se v traileru stávají obyčejní lidé

Hotel Transylvánie 4 ukončí příběh příšerek. Z Draculy a jeho monster se v traileru stávají obyčejní lidé
Zdroj: Sony Pictures Animation
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sony vydalo první trailer pro očekávanou pohádku Hotel Transylvánie 4.

Hotel Transylvánie 4 bude zřejmě posledním dílem v úspěšné animované sérii od studia Sony Pictures. Jeho děj se opět zaměří na Draculovu rodinu, přátele a další monstra. Zdá se, že „hrdinové“ nebudou ani tak bojovat se zloduchy jako spíše sami se sebou. Johnny se jako Draculův zeť totiž necítí jako součást rodiny.

Doporučeno
Recenze: Je 2. série Love, Death & Robots stejně kvalitní jako první nebo jde o zklamání? Recenze: Je 2. série Love, Death & Robots stejně kvalitní jako první nebo jde o zklamání? 17. května 2021 18:31

Myslí si, že je to proto, že je člověk, a ne příšera jako všichni ostatní. Rozhodně se tedy přeměnit na monstrum, což má však za následek mnoho nešťastných událostí. Největší z nich je asi fakt, že Dracula a všechny ostatní příšery se přemění na lidi.

Premiéra v kinech je naplánována na 23. červenec 2021. Čtvrtý díl režírují Jennifer Kluska a Derek Drymon, kteří vystřídali Genndyho Tartarovského (režíroval první tři díly a napsal scénář pro třetí a čtvrtý).

Domů
Sdílet
Diskuse