Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2021 16:19
Čas čtení 0:32
Tímea Krauszová

Dívky, které se fotily na kolejích v Bratislavě, podlehly zraněním. Strojvedoucí srážce už nedokázal zabránit

Dívky, které se fotily na kolejích v Bratislavě, podlehly zraněním. Strojvedoucí srážce už nedokázal zabránit
Zdroj: Policie Slovenské republiky
NEWS
Uložit Uložené

Dívky zraněním podlehly.

Bratislavská policie poskytla aktuální informace k tragické nehodě, při níž zemřely dvě nezletilé dívky. Podle statusu na Facebooku si strojvedoucí všiml dvou dívek před železniční stanicí, ale v tu chvíli už bylo pozdě. Navzdory výstražnému znamení a rychlému brzdění se mu už nepodařilo srážce předejít. Podle dechové zkoušky si před jízdou alkohol nepil.

Doporučeno
VIDEO: Žena v Praze při plašení holubů vypadla z okna v sedmém patře a visela jen za nohu VIDEO: Žena v Praze při plašení holubů vypadla z okna v sedmém patře a visela jen za nohu 2. června 2021 14:31

Srážku nepřežily

Za Bratislavou v její městské části Devínska Nová Ves srazil vlak v úterý odpoledne dvě nezletilé dívky. Jedna z nich měla podle policie „devastační zranění neslučitelná se životem“, druhou s těžkými zraněními převezli do nemocnice. Ve středu však zraněním podlehla.

Podle informací televize Markíza se dívky na železniční trati fotily.

„Další okolnosti případu jsou v současnosti předmětem vyšetřování. Pověřený příslušník Odboru železniční policie Krajského ředitelství PZ v Bratislavě začal v této souvislosti trestní stíhání ve věci trestného činu usmrcení,“ informuje policie.

Domů
Sdílet
Diskuse