Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. června 2021 9:02
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

Je jí 8 let, ale většinu starších raperů už předběhla. Separ rapuje o Lil Ash na společné skladbě pro dvě generace

Je jí 8 let, ale většinu starších raperů už předběhla. Separ rapuje o Lil Ash na společné skladbě pro dvě generace
Zdroj: se souhlasem Lil Ash
NEWS
Uložit Uložené

Lil Ash vydává novou skladbu s názvem Generácia, na níž hostuje člen DMS Separ.

Separ byl jedním z prvních podporovatelů mladé raperky Lil Ash, která má za sebou sice jen pár singlů, pozornost však na sebe přitáhla díky svému projevu i image. Její debutová skladba s názvem Najmladšia atakuje 2 miliony zhlédnutí a následující klipy stihly nasbírat za pár měsíců stovky tisíc zhlédnutí. Zároveň není vyloučeno, že Lil Ash budou mít možnost fanoušci již brzy slyšet i živě, což by mohlo její kredit v hudebním světě ještě zvýšit.

Právě o tom je i Separova sloka na novince Generácia, kde rapuje po boku 8leté kolegyně. Člen DMS považuje za devizu, že Lil Ash začíná s hudbou v tak raném věku a myslí si, že když bude pokračovat v nastoleném trendu, bude z ní velká hvězda.

Text tentokrát Lil Ash připravovala sama ve spolupráci se svým otcem, kterého jsme nedávno oslovili na rozhovor.

Doporučeno
Nechceme se napakovat, chceme dceru podpořit v hudebním snu, říká otec osmileté raperky Lil ASH (Rozhovor) Nechceme se napakovat, chceme dceru podpořit v hudebním snu, říká otec osmileté raperky Lil ASH (Rozhovor) 1. listopadu 2020 15:30

„Kdyby měla příznaky, že si, jak se říká ,ulétá', nemám problém jí zatrhnout i rap a její sen tak odložit o několik let,“ řekl nám otec malé Ashley, který také poodhalil pozadí tvorby, ale i instagramových fotek, kde Lil Ash pózuje se zbraní a luxusním Mercedesem.

„Pokud si budou ostatní děti z jejího klipu vyvozovat, že nemusí chodit do školy, přesně k tomu jsou tu jejich rodiče, aby jim vysvětlili, že je to něco jako film, recese, parodie. Každý rodič je zodpovědný za výchovu svého dítěte sám,“ uvádí otec osmileté Ashley.

Domů
Sdílet
Diskuse