Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2021 16:36
Čas čtení 0:48
Adam Novosad

Cristiana Ronalda nepoznal člen ochranky na stadionu v Budapešti. Musel mu ukázat identifikaci, aby ho pustil dál

Cristiana Ronalda nepoznal člen ochranky na stadionu v Budapešti. Musel mu ukázat identifikaci, aby ho pustil dál
Zdroj: Flickr/Oleg Dubyna/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Bezpečnostní pracovník přiběhl k portugalské hvězdě, aby splnil své povinnosti.

Ani hvězda jako Cristiano Ronaldo se během pandemie koronaviru nevyhne předkládání identifikačního průkazu. Úsměvný moment se Portugalci stal krátce před prvním zápasem portugalské reprezentace proti domácímu Maďarsku, když kráčel po stadionu, ale zapomněl se identifikovat bezpečnostnímu pracovníkovi.

Doporučeno
Ronaldo odstranil láhev ze záběru na tiskovce. Hodnota společnosti Coca-Cola spadla o 84 miliard korun Ronaldo odstranil láhev ze záběru na tiskovce. Hodnota společnosti Coca-Cola spadla o 84 miliard korun 16. června 2021 8:04

Člen ochranky si Ronalda všiml, a tak za ním přiběhl s požadavkem, aby mu ukázal průkaz visací na krku. Kontrola sice netrvala dlouho, ale bezpečnostní pracovník si důkladně prohlédl přední i zadní stranu dokumentu, aby se přesvědčil, zda má opravdu co do činění s Cristianem Ronaldem.

Portugalci se zřejmě stalo po dlouhé době, že by ho někdo nepoznal, ale na stadionech během mistrovství Evropy platí striktní opatření, a proto musí mít hráči či členové realizačního týmu roušky za každých okolností nasazené na tváři.

Na sociálních sítích vyvolal incident pobavené reakce, avšak většina fanoušků bezpečnostního pracovníka pochválila za dobře odvedenou práci.

Ani hvězda jako Cristiano Ronaldo přece nemůže vstoupit, kamkoliv si usmyslí, aniž by ochranka zkontrolovala jeho identitu. Jiní fanoušci se však smáli, že člen ochranky k Ronaldovi přiběhl, jako kdyby ho nechtěl vpustit do nočního klubu.

Domů
Sdílet
Diskuse