Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2021 13:04
Čas čtení 1:33
Dominik Vetrák Tímea Krauszová

Američtí vojáci se z následků války léčili na lodi plné drog. Extázi si vzali i do boje

Američtí vojáci se z následků války léčili na lodi plné drog. Extázi si vzali i do boje
Zdroj: US Army/major Jason Welch
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Forma léčby pomocí extáze se možná stane oficiální již brzy.

Nedaleko slavné restaurace River Café na řece Temže plave obytný člun nazvaný MDMA Houseboat. Slouží pro vojáky vracející se z války, kteří potřebují psychickou vzpruhu. Jde o neoficiální podpůrnou skupinu využívající extázi. Součástí této skupiny byl v letech 2003 – 2008 i Ben Timberlake. 

V rozhovoru pro Vice řekl, že drogy museli užít před obědem, ale ideálně ještě ráno. Zčásti to bylo kvůli tomu, aby si užívali sluneční paprsky, a zčásti proto, že když drogy zabraly, začali vyprávět válečné příběhy, což návštěvníky při obědě rozčilovalo. Rozhodně nechtěli traumatizující vojenské příběhy poslouchat v noci.

Doporučeno
Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) 19. února 2020 16:15
Domů
Sdílet
Diskuse