Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2021 18:20
Čas čtení 1:12
Dominik Vetrák

V Rychle a zběsile 10 zřejmě uvidíme Dwayna Johnsona i Jasona Stathama

V Rychle a zběsile 10 zřejmě uvidíme Dwayna Johnsona i Jasona Stathama
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pro fanoušky série Rychle a zběsile máme dobré, ale i špatné zprávy.

Vypadá to tak, že producenti a tvůrci Rychle a zběsile se už připravují na návrat Dwayna Johnsona a Jasona Stathama zpět do série. Režisér Justin Lin to nepřímo potvrdil v rozhovoru pro Cinema Blend. Tvrdí, že neustále přemýšlejí o postavách, které nejsou ve filmu, protože někde ve světě žijí a jejich příběhy neskončily.

Účast Jasona Stathama je v podstatě jistá. V potitulkové scéně se totiž herec objevil se svou postavou Deckarda Shawa, kterou navštívil Han. Určitě si tedy mají co říct, protože si Deckard celou dobu myslel, že Hana zabil.

Doporučeno
5 nejlepších seriálů, které jsme viděli v první polovině roku 2021 5 nejlepších seriálů, které jsme viděli v první polovině roku 2021 30. června 2021 14:30

Účast Johnsona už je komplikovanější. Nevíme, zda herec ještě má zájem vrátit se do hlavní série, když se Stathamem úspěšně odstartovali svou vlastní (chystá se už i Hobbs and Shaw 2).

Domů
Sdílet
Diskuse