Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2021 18:05
Čas čtení 1:21
Martin Mičuda

Nejprodávanější Porsche má za sebou 2. facelift. Macan přišel o verzi Turbo, GTS si zato přilepšilo na 440 koní

Nejprodávanější Porsche má za sebou 2. facelift. Macan přišel o verzi Turbo, GTS si zato přilepšilo na 440 koní
Zdroj: Porsche
TECH
Uložit Uložené

Portfolio nabízených verzí se zúžilo na 3 motorizace.

O tom, že Porsche pro svůj nejprodávanější model (přes 600 tisíc prodaných kusů) chystá  druhou modernizaci v pořadí, se mluvilo už déle. Zajímavostí je, že Macan je na trhu v této generaci již od roku 2014 a očividně se ještě vůbec nechystá do důchodu. V době, kdy v rámci tradičních mezigeneračních cyklů přichází na řadu zcela nový model, v Zuffenhausenu vsadili na 2. facelift.

Doporučeno
Porsche hlásí návrat k tradicím. Představilo nejrychlejší luxusní vůz na světě Porsche hlásí návrat k tradicím. Představilo nejrychlejší luxusní vůz na světě 27. srpna 2020 12:39

Ten přichází po 3 letech od toho předešlého, kdy německá sportovní automobilka značně vylepšila vzhled i techniku. Tentokrát jde spíše o kosmetické úpravy, které jsou vidět zejména na předním a zadním nárazníku. Čelní část je tak opticky rozšířená, zatímco vzadu Porsche černou plochou naznačilo až nečekaně velký difuzor. Drobné optické změny neobešly ani adaptivní Matrix LED světlomety, které jsou nově v základní výbavě. Do nabídky se začlenily nové odstíny karoserie a 19 až 21“ disky kol.

Porsche, Macan
Zdroj: Porsche
Domů
Sdílet
Diskuse