Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2021 16:17
Čas čtení 0:27
Tereza Šnajdrová

OPRAVA: „Chránit svůj národ, svůj stát.“ Hnutí SPD zveřejnilo novou stranickou hymnu i volební program

OPRAVA: „Chránit svůj národ, svůj stát.“ Hnutí SPD zveřejnilo novou stranickou hymnu i volební program
Zdroj: ČTK/Vondrouš Roman
NEWS SPD
Uložit Uložené

Novou hymnu nazpíval muzikant Petr Kolář.

V pátek 16. července jsme vydali článek týkající se nové hymny a volebního programu hnutí SPD, v němž jsme nesprávně uvedli, že Petr Kolář je členem skupiny Arakain. Tato informace již není aktuální, za chybu se omlouváme a považujeme za důležité zmínit, že kapela Arakain nemá s hnutím SPD ani jeho hymnou nic společného.

Doporučeno
„Chránit svůj národ, svůj stát.“ Hnutí SPD zveřejnilo novou stranickou hymnu i volební program „Chránit svůj národ, svůj stát.“ Hnutí SPD zveřejnilo novou stranickou hymnu i volební program 16. července 2021 12:28

Petr Kolář byl členem kapely Arakain pouze od roku 2002 do roku 2005, kdy ho vystřídal muzikálový herec a zpěvák Jan Toužimský. Česká metalová kapela tak nemá s hnutím SPD či jeho hymnou nic společného a my se za nesprávně uvedenou informaci omlouváme.

Kapele přejeme mnoho úspěchů a pokud patříš mezi fanoušky Arakainu, během léta ho můžeš zastihnout na mnoha akcích po celé České republice.

Domů
Sdílet
Diskuse