Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2021 12:31
Čas čtení 1:06
Martin Adam Pavlík

Popularita PSG díky Messimu prudce vzrostla. Majitel klubu se bojí, že fotbalista požádá o zvýšení platu

Popularita PSG díky Messimu prudce vzrostla. Majitel klubu se bojí, že fotbalista požádá o zvýšení platu
Zdroj: Getty Images/Alex Caparros
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Účet klubu na Instagramu narostl za pár dní z přibližně 38 milionů sledovatelů na více než 44 milionů.

Už je zpečetěno, že Paříž se stane novým domovem argentinského fotbalového mága Lionela Messiho. Jak uvádí BBC, s klubem Paris Saint-Germain bývalý útočník FC Barcelona podepsal smlouvu na dva roky, přičemž podle novináře Fabrizia Romana by měl mít za sezónu neuvěřitelných 35 milionů eur.

V novém působišti bude nosit dres s číslem 30, se kterým začínal v Katalánsku svou profesionální kariéru v letech 2004 až 2006. Fanoušci PSG tento fakt jasně přivítali a vypadá to tak, že francouzskému klubu se tento obrovský husarský kousek začíná vyplácet. Nárůst počtu sledovatelů na Instagramu je signálem hovořícím za všechno. Vzrostl totiž přibližně z 38 milionů na více než 44 milionů.

Doporučeno
Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem 6. července 2021 8:00

Jak uvádí Sportnet, katarský majitel PSG Nasser Al-Khelaifi se vyjádřil, že Messi s sebou přináší spoustu pozitiv pro klub zejména v komerční oblasti. Messiho dres s číslem 30 se stal prakticky ihned nejžádanějším artiklem v internetovém obchodě PSG. Jak uvádí CBNC, klub dal do prodeje 150 000 triček v 22:00 britského času a vyprodala se do 7 minut.

Domů
Sdílet
Diskuse