Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2021 8:10
Čas čtení 1:14
Vojtěch Vanda

Jak vypadalo slavnostní otevření bazénu u hotelu Thermal? Páska se stříhala na staveništi s nedodělky a trčícími dráty

Jak vypadalo slavnostní otevření bazénu u hotelu Thermal? Páska se stříhala na staveništi s nedodělky a trčícími dráty
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ALENA SCHILLEROVÁ
Uložit Uložené

Slavnostní otevření bazénu u hotelu Thermal v Karlových Varech během filmového festivalu se uskutečnilo. Přestože ministryně financí Alena Schillerová odstartovala jeho fungování, na místě bylo vidno, že rekonstrukce ještě zdaleka není u konce.

Trčící dráty, páska, dělníci, staveniště. I tak ale bylo podle ministryně financí Aleny Schillerové (za ANO) všechno připraveno k tomu, aby se mohl slavnostně otevřít bazén u hotelu Thermal v Karlových Varech. Slavnostnímu stříhání pásky přihlížely nejen významné politické osobnosti, ale i děti, které bazén vyzkoušely. Další přítomní si ale všímali všudypřítomných nedodělků, které kolorit „hotového“ bazénu opravdu nedokreslovaly.

Doporučeno
Hotel Thermal konečně otevřel bazén. Kritizovaná rekonstrukce stála 140 milionů korun Hotel Thermal konečně otevřel bazén. Kritizovaná rekonstrukce stála 140 milionů korun 22. srpna 2021 17:57

Obrázky z bazénu hotelu, který se otevřel v čase konání karlovarského filmového festivalu, zahltily Twitter. Na jeho nedělním slavnostním otevření byla i ministryně financí Alena Schillerová (za ANO), která si sama uvědomovala, že není všechno „tip ťop“, jak uvedla na zahajovací řeči, což právě obrazový materiál dosvědčil. Bazén, který v deštivém počasí vyzkoušely i děti, budil spíš otázku, zda je koupání v něm v tomto stavu vůbec bezpečné.

Domů
Sdílet
Diskuse