Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Footshop.
8. září 2021 10:30
Čas čtení 2:00
Sponzorovaný obsah

Cardi B a Reebok vzkazují ženám, aby byly nepředvídatelné. Podívej se na novou sérii tenisek, kterou pořídíš ve Footshopu

Cardi B a Reebok vzkazují ženám, aby byly nepředvídatelné. Podívej se na novou sérii tenisek, kterou pořídíš ve Footshopu
Zdroj: Reebok
MÓDA
Uložit Uložené

Nepředvídatelnost, extravagance a styl. To vše spojuje nová kolekce tenisek Reebok x Cardi B.

Společnost od žen očekává mnohé. Chce, aby byly dokonalé, ale přitom skromné. Silné a nezávislé, ale pečující a milující zároveň. A když se ženám nepovede najít ten správný balanc, je hned vše špatně a žena je moc dramatická, extravagantní nebo ješitná. Proti těmto předsudkům bojuje společně s Cardi B špička mezi teniskami Reebok prostřednictvím nové kolekce B Unexplainable, které pořídíš ve Footshopu.

Reebok je na trhu už od roku 1898, kam se nejprve zapsala jako značka J. W. Foster & Sons. Když synové později firmu převzali, listovali slovníkem, kde jim do očí padlo slovo Reebok, což je africký výraz pro srnku.

Ve spolupráci s Cardi B vytvořil Reebok boty B Unexplainable. Tenisky oceníš hlavně, pokud se nebojíš ve společnosti zazářit. Ve tvém botníku speciálně upravené Classic Leather rozhodně nezapadnou, a to hlavně pro pro zajimavý mix materiálů, výraznou siluetu a odvážné, neokoukané barvy, na jejichž výběru se podílela samotná Cardi. 

Cardi B
Zdroj: Reebok

S tou obnovil Reebok spolupráci v lednu roku 2020 s jediným účelem. Vytvořit fresh tenisky, které tě už od pohledu nabijí energií a které pomohou posunout společnost o krok lepším směrem v oblasti rovnosti žen ve sportu. Reebok se v následujících několika sezónách stane první fitness značkou zaměřenou právě na ženy. 

A proč se hlavní tváří stala právě Cardi B? Odpověď je jednoduchá. Cardi se totiž nebojí mluvit, o čem chce, rapovat, o čem chce, a nosí přesně to, v čem se cítí dobře. Ukazuje tak, že ji směrnice, které společnost ženám určuje, nezajímají. A to je přesně to, co chce zpěvačka i Rebook sdělit celému ženskému pokolení. 

Cardi B
Zdroj: Reebok
Cardi B pochází z Bronxu v New Yorku. Na cestě za slávou si prošla hlubokou chudobou nebo domácím násilím. Náročný život se ale otočil k lepšímu a rapová superstar se tak ocitla na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time a v roce 2019 získala Grammy za nejlepší rapové album.

Kolekce nese název B Unexplainable – buď nevysvětlitelná. Ženy Cardi prostřednictvím této spolupráce motivuje k tomu, aby se staly více spontánními, jednaly bez zbytečných omezení a cenzury, aby ukázaly, že drama a extravagance je způsob, jak se vyjádřit, chovaly se nepředvídatelně, pokud budou samy chtít. Zároveň je chce ubezpečit, že když vybočí z šedého středního proudu, bude to jedině dobře.

Cardi B
Zdroj: Reebok

Od 27. srpna jsou ve Footshopu k dispozici upravené upravené Classic Leather tenisky ve čtyřech barvách. Na tobě je jenom zjistit, která nejvíce podtrhne tvůj styl. Bude to olivová zelená, krvavě červená, pastelově růžová nebo bílá, kterou rozzáříš každou ulici městské džungle? 

Chci se podívat
Reebok stojí za první sportovní celokoženou teniskou na světě v roce 1983. Původně byla určená jak pro běh, tak i pro každodenní nošení. Značka tím ukazuje svou univerzálnost. Hodí se totiž naprosto ke všemu.

Nové tenisky také můžeš doplnit o celý outfit, na jehož návrhu se Cardi také účastnila a který jen podtrhne tvůj ženský život v pohybu. 

Cardi B
Zdroj: Reebok

Těmito čtyřmi barvami ale Reebok rozhodně nekončí. Cardi totiž k tématu zdaleka neřekla poslední slova. Těšit se můžeš na dalších několik provedení, přes které ukážeš své pravé já.

Ukaž mi kolekci
Domů
Sdílet
Diskuse