Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2021 18:01
Čas čtení 1:59
Tereza Šnajdrová

Jsme fér: Manželství pro všechny podporuje 180 kandidujících poslanců a 62 % lidí v Česku

Jsme fér: Manželství pro všechny podporuje 180 kandidujících poslanců a 62 % lidí v Česku
Zdroj: Pexels/Agustina Tapia/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Na průzkumu iniciativa spolupracovala s agenturou Median a výsledky zveřejnila na úterní tiskové konference, na níž jsme nechyběli ani my.

V úterý dopoledne se jen kousek od Poslanecké sněmovny konala tisková konference iniciativy Jsme fér, na níž byly představeny výsledku průzkumu zaměřujícího se na postoj občanů k manželství pro všechny.

Vzhledem k blížícím se volbám iniciativa představila i novou sekci na webových stránkách, kde můžeš přehledně najít, která politická uskupení manželství pro stejnopohlavní páry podporují, která ne a najdeš tam dokonce i konkrétní názory poslanců.

Doporučeno
Manželství homosexuálních párů by měly uznávat všechny státy EU, prohlásil Evropský parlament Manželství homosexuálních párů by měly uznávat všechny státy EU, prohlásil Evropský parlament 14. září 2021 14:38

Manželství pro všechny je jedním z témat, která v posledních měsících velmi rezonují napříč společností a iniciativa Jsme fér ve spolupráci s Medianem v úterý dopoledne zveřejnila průzkum, v němž zjišťovala pohled občanů Česka na sňatky párů stejného pohlaví. Nejednalo se však o jediný průzkum a druhý, který byl na tiskové konferenci představen, se týkal postoje kandidujících do Poslanecké sněmovny.

Domů
Sdílet
Diskuse