Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2021 12:17
Čas čtení 2:22
Tereza Šnajdrová

Volební spoty 2021: ANO straší migranty, SPOLU sází na slušnost a poctivost a Piráti se STAN nás prý zbaví „pijavic“

Volební spoty 2021: ANO straší migranty, SPOLU sází na slušnost a poctivost a Piráti se STAN nás prý zbaví „pijavic“
Zdroj: ČTK/Vondrouš Roman + Úřad vlády ČR + Česká pirátská strana
NEWS VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2021
Uložit Uložené

Všechny politické strany a hnutí představili volební spoty, s nimiž bojují v říjnových volbách do Poslanecké sněmovny.

Volby do Poslanecké sněmovny se uskuteční již 8. a 9. října a ve středu se ve veřejnoprávních médiích začaly vysílat volební spoty všech stran, které se utkají v boji o sněmovní křesla. Hnutí ANO straší migranty a snižováním důchodů, koalice SPOLU chce dát Česko dohromady a Piráti se STAN nás chtějí zbavit „pijavic“, které nás obírají o budoucnost. Hnutí SPD kritizuje Evropskou unii a odmítá migranty.

Do článku jsme vybrali spoty stran, hnutí a koalic, které v předvolebních průzkumech pravidelně překračují hranici 5 % nutnou pro vstup do Sněmovny.
Doporučeno
Bartoš změnil názor na migraci. Dnes už by měl s muslimskou Evropou problém Bartoš změnil názor na migraci. Dnes už by měl s muslimskou Evropou problém 23. září 2021 11:12

Premiér Andrej Babiš (ANO) nás bude bránit před „chaosem šílenců“. Až do roztrhání těla

I volební spot hnutí ANO se zakládá na kritice ostatních stran. „Důchodci maj dost, chceme vaše prachy, pusťte nám sem migranty...,“ skandují demonstranti v úvodu videa. Na scénu pak přichází Andrej Babiš a prohlašuje, že „tohle fakt ne.

Předseda hnutí ANO prý Českou republiku bude chránit před chaosem šílenců, před nelegálními migranty a bude bojovat za nízké daně. Až do roztrhání těla.

Domů
Sdílet
Diskuse