Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
28. září 2021 14:12
Čas čtení 1:18
Dominik Vetrák

Venom a Carnage se již nezadržitelně řítí do kin. Brutální záběry ukazují, jak zabíjejí lidi a trhají se na život a na smrt

Venom a Carnage se již nezadržitelně řítí do kin. Brutální záběry ukazují, jak zabíjejí lidi a trhají se na život a na smrt
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY TOM HARDY VENOM 2
Uložit Uložené

Je jen otázkou času, kdy se Spider-Man konečně objeví ve Venomovi. Stane se to už teď?

Venom vs Carnage je slavný komiksový souboj, který v podání Sama Raimiho v jeho filmu Spider-Man 3 nedopadl vůbec dobře. Uvědomuje si to i sám režisér, který několikrát svůj vlastní film kritizoval.

Sony a Marvel však mají šanci na reparát. Mnozí tvůrci Venoma se už vyjádřili, že setkání Spider-Mana Toma Hollanda a Venoma Toma Hardyho je jen otázkou času. Možná se toho dočkáme již ve Venom: Let There Be Carnage.

Snímek po mnohých odkladech uvidíme v kinech už za dva týdny, konkrétně 14. října. Studio Sony v posledních dnech a týdnech ukazuje jeden televizní spot a klip za druhým. Máš tak možnost vidět řadu dosud nezveřejněných záběrů, včetně dialogů mezi postavami, akce a soubojů mezi Venomem a Carnagem.

Eddie Brock žije po událostech prvního filmu s Venomem už celý rok, ale jejich soužití je neuvěřitelně problematické. Eddieho už nebaví žít výhradně jako antihrdina, a tak se rozhodne nakopnout svou novinářskou kariéru.

Vydá se tedy do vězení vyzpovídat sériového vraha Cletuse Kasadyho (Woody Harrelson). Cletus kousne Eddieho a napije se z jeho krve, což z nějakého důvodu stvoří Carnage, dalšího, mnohem nemilosrdnějšího a pravděpodobně i silnějšího parazita. Podle záběrů je Carnage o něco silnější a nebezpečnější parazit, ale je jasné, že Venom si s ním ve filmu nějak poradí. 

V komiksech Carnage vznikne poté, co se Cletus spojí s kouskem Venoma, který po sobě Eddie zanechá ve vězení. Zmíněný Carnage je chladnokrevným vrahem prahnoucím po krvi. Nedokáže se ovládat tak jako Venom, takže ve spojení se sériovým vrahem Kasadym vytvoří vražedné kombo.

Doporučeno
Recenze: Al Capone v podání Toma Hardyho nosí pleny, slintá a trápí ho halucinace. Měl bys film vidět? Recenze: Al Capone v podání Toma Hardyho nosí pleny, slintá a trápí ho halucinace. Měl bys film vidět? 13. května 2020 16:26

Kromě Toma Hardyho a Woodyho Harrelsona uvidíme i Michelle Williams či Naomie Harris. O scénář k dvojce se postarala Kelly Marcel (Venom, Fifty Shades of Grey, Saving Mr. Banks). Režíroval Andy Serkis. 

Trailery se nám docela zamlouvají, takže se opatrně těšíme na bláznivou komiksovou zábavu, které nebude cizí ani humor. Pokračování Venoma má jen 90 minut, zatímco jednotka měla 112 minut. A nezapomeň zůstat na poslední potitulkovou scénu, v níž se stane něco velmi zajímavého.

Domů
Sdílet
Diskuse