Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2021 18:56
Čas čtení 1:53
Vojtěch Vanda

Kolik vydělávají čeští streameři jako Agraelus, Herdyn nebo Mazarin1k? Hackeři zveřejnili výdělky osobností z Twitche

Kolik vydělávají čeští streameři jako Agraelus, Herdyn nebo Mazarin1k? Hackeři zveřejnili výdělky osobností z Twitche
Zdroj: Twitch/Agraelus/se svolením
TECH TWITCH
Uložit Uložené

Kolik vydělávají přední streameři na platformě Twitch? Otázka, která zajímala spoustu sledujících, nyní vyplynula na povrch díky útoku hackerů.

Streamerská platforma Twitch musí řešit velký problém. Společnosti totiž po útoku hackerů unikly informace o výdělcích tvůrců, kteří prostřednictvím ní streamují, informuje BBC. Tím pádem se zveřejnila i data o českých tvůrcích, z nichž je nejúspěšnějším, co se finančních výdělků týče, Vojtěch Fišar alias Agraelus. Mimo to byl ale zveřejněn i zdrojový kód platformy a další dokumenty, které měly zůstat světu skryty.

Doporučeno
Známý streamer na Twitchi vysílá živě nepřetržitě již více než dva týdny Známý streamer na Twitchi vysílá živě nepřetržitě již více než dva týdny 29. března 2021 15:10

Platforma, kterou vlastní Amazon, vidí jako hlavní důvod úniku dat změnu konfigurace serverů, kvůli které unikla některá data. Podle vyjádření firmy se neví, jak dalekosáhlé škody útoky hackerů udělaly, z jejího jednání je ale zřejmé, že se jedná o krizovou situaci.

Domů
Sdílet
Diskuse