Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. října 2021 21:39
Čas čtení 0:37
Jakub Paulík

Ryan Reynolds si dává pauzu od herectví. Volný čas chce věnovat hlavně rodičovským povinnostem

Ryan Reynolds si dává pauzu od herectví. Volný čas chce věnovat hlavně rodičovským povinnostem
Zdroj: Wikimedia/Dick Thomas Johnson/volně k užití
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Volný čas plánuje věnovat rodičovským povinnostem.

Ryan Reynolds, který ve filmech a na sociálních sítích baví fanoušky svým specifickým humorem, si dává menší pauzu od hraní. Se zprávou přišel na svém Instagramu, kde také oznámil, že skončilo natáčení vánočního filmu Spirited z dílny Apple TV+.

Projekt, ve kterém si zahrál po boku Willa Ferrella, označil za velmi náročný. Myslí si proto, že před několika lety by ho možná i odmítl.

Doporučeno
Svět Marvelu: Venom a Spider-Man se setkají v MCU. Jaká je budoucnost postav vzhledem ke konci Venoma 2? Svět Marvelu: Venom a Spider-Man se setkají v MCU. Jaká je budoucnost postav vzhledem ke konci Venoma 2? 16. října 2021 12:30

Podle webu Ladbible do toho dále promoval filmy Free Guy, Red Notice a The Hitman's Wife's Bodyguard, následkem čehož se cítí pracovně vytížený a je rád, že si konečně odpočine. Volný čas chce věnovat hlavně rodičovským povinnostem.

Ryana Reynoldse můžeš znát především díky úspěšné komiksovce Deadpool, jejíž třetí část začnou filmaři natáčet zřejmě v roce 2022. Příliš dlouhou dovolenou si tedy Reynolds asi neužije.

Na práci scénáristů přitom dohlíží i samotná hvězda série. Reynolds potvrdil, že Deadpool 3 se tentokrát vydá úplně jiným směrem, než na jaký jsme byli zvyklí v předchozích dvou částech.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Domů
Sdílet
Diskuse