Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2021 18:22
Čas čtení 0:47
Tereza Šnajdrová

Trenérkám dal koláčky s marihuanou a ty skončily v nemocnici. Soud nyní muži uložil pokutu 21 tisíc korun

Trenérkám dal koláčky s marihuanou a ty skončily v nemocnici. Soud nyní muži uložil pokutu 21 tisíc korun
Zdroj: Flickr/prensa420/volně k užití
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Muž koláčky s tajnou ingrediencí přinesl na rozlučkový večírek na závěr sportovního soustředění v Tachově.

Na tenhle rozlučkový večírek ženy z Tachova asi jen tak nezapomenou. Jeden z účastníků sportovního soustředění na party totiž přinesl koláčky, v nichž byla marihuana, o které nikomu neřekl. Tři ženy, které jeho dobroty požily, skončily s intoxikací v nemocnici a povedený pekař si dnes u tachovského soudu vyslechl svůj verdikt. Za drogový delikt musí zaplatit pokutu 21 tisíc korun, informují Novinky.

Doporučeno
ČHMÚ: Na Česko se žene vichřice. Silný vítr bude lámat stromy a komplikovat dopravu ČHMÚ: Na Česko se žene vichřice. Silný vítr bude lámat stromy a komplikovat dopravu 19. října 2021 16:25

O tom, že koláčky obsahují tuto ,ingredienci' měl dle svého sdělení vědět, avšak své kolegy o tom neinformoval. Takto upravené pečivo snědly tři ženy ve věku 22, 42 a 44 let, u kterých došlo k následným zdravotním potížím. Na místo byla přivolána záchranná služba, která tři intoxikované ženy převezla do nemocnice, kde byly hospitalizovány,řekla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Domů
Sdílet
Diskuse