Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Xiaomi.
25. října 2021 13:00
Čas čtení 2:04
Sponzorovaný obsah

Čas na upgrade? Podívej se na špičkově výkonný telefon za dostupnou cenu

Čas na upgrade? Podívej se na špičkově výkonný telefon za dostupnou cenu
Zdroj: Xiaomi
TECH
Uložit Uložené

Xiaomi představuje nový model Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Kdybychom si měli vybrat jedno zařízení, které budeme používat jako jediné, určitě by to byl mobilní telefon. Spojujeme se s jeho pomocí s přáteli, díváme se na svá oblíbená videa a díky tomu, že ho můžeme vzít všude s sebou se můžeme také všude vzdělávat a zůstat v každém případě produktivní. Není divu, že od svého telefonu vyžadujeme jen tu nejvyšší kvalitu a spolehlivost. A je jedno, jestli se chceme dívat na filmy nebo se cestou v tramvaji připojit na videohovor. 

Společnost Xiaomi znovu ukazuje, že dokáže skloubit eleganci a špičkový výkon. Představuje výkonný Xiaomi 11 Lite 5G NE s ultratenkým tělem.Vedle toho tě Xiaomi znovu utvrdí v tom, že je jedničkou mezi mobily, co se týče skvělého skloubení výborného výkonu a ceny, za kterou je telefon dostupný naprosto každému.

Prohlédnout si model
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Výkon a elegance bez kompromisů

Nový model Xiaomi 11 Lite 5G NE ukazuje, že už si nemusíš vybírat mezi elegantním a lehkým telefonem a špičkovým výkonem. Telefon totiž váží jenom 158 g a je 6,81 mm silné. Jeho decentní tenký design ještě podtrhuje rámeček, silný jen 1,88 mm jak na stranách, tak i v horní části. 

Svůj styl navíc můžeš vyjádřit pomocí pestré palety barev, ve kterých si nový telefon Xiaomi lze pořídit. Vedle starých známých odstínů Truffle Black, Bubblegum Blue a Peach Pink přichází společnost i se zcela novým barevným provedením, které se pro Xiaomi 11 Lite 5G NE stalo signifikantním. Je to barva Snowflake White. Elegantní matná bílá, která připomíná čerstvě napadaný sníh. 

Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

O špičkový výkon se v telefonu stará Qualcomm SnapdragonTM 778G 5G. Nový čip znamená rychlost v jakýchkoliv operacích, které na svém zařízení potřebuješ dělat. I přesto ale je telefon energeticky velmi úsporný a baterie dlouho vydrží. Když se ti ale přeci jen stane, že se mobil vybije, rychlé 33W nabíjení se postará o to, že se ti zařízení dobije během chvilky. 

Foť, natáčej a sleduj filmy ve špičkové kvalitě

Displej je jedna z nejdůležitějších věcí, na které se při výběru telefonů koukáme. Každý chceme, abychom se mohli dívat na videa a fotky ve špičkové kvalitě a nemuseli ustupovat od svých nároků. S mobilem Xiaomi 11 Lite 5G NE dostaneš ohromující kvalitu obrazu s živými barvami a strhujícím jasem, kontrastem a detaily. O to se stará 6,55“ AMOLED DotDisplay displej, 10bitová podpora TrueColor a Dolby Vision®. 

Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Pokud je pro tebe stejně jako pro nás důležité pořizovat také kvalitní fotky a videa, určitě tě potěší i foťák s 64Mpx objektivem, 8Mpx ultra širokoúhlým objektivem a 5Mpx telemakro objektivem. Umělá inteligence se také stará o to, aby videa, která natočíš byla srovnatelná s těmi od profesionálních youtuberů nebo videomakerů. O to se stará řada filmových filtrů i nový režim vlog.

Našlapaný telefon za skvělou cenu

Nový telefon si můžeš pořídit ve třech variantách, 6 GB + 128 GB, 8 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB. Základní verzi 6 GB RAM a 128 GB interní pamětí pořídíš za 9 499 Kč a 8 GB RAM a 128GB uložištěm za 9 999 Kč. Verze s největším uložištěm 256 GB pak stojí 10 999 Kč. Všechny verze nového telefonu najdeš na oficiálních prodejních kanálech Xiaomi.

Chci nový telefon
Domů
Sdílet
Diskuse