Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2021 22:22
Čas čtení 1:03
Dominik Vetrák

VIP herci ze Squid Game sklidili kritiku. Jeden z herců trpí kvůli hejtu depresemi, druhý však dostává i sexuální nabídky

VIP herci ze Squid Game sklidili kritiku. Jeden z herců trpí kvůli hejtu depresemi, druhý však dostává i sexuální nabídky
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SQUID GAME
Uložit Uložené

Proč byla část s VIP hosty v Squid Game tak špatná?

Asi nejslabší částí Squid Game byla účast VIP osob sledujících hry o život. Podle mnoha recenzentů měli opravdu špatně napsané dialogy a ani herecké výkony jejich představitelů neohromily. The Guardian čtveřici herců vyzpovídal a dozvěděli jsme se, že kritiku neberou na lehkou váhu.

Daniel C Kennedy (VIP 2) prozradil, že trpí klinickou depresí a že je náročné vyrovnat se s tím, co se děje. Nejprve bylo obtížné filtrovat hejty a konstruktivní kritiku, ale teď to už údajně zvládá lépe.

Doporučeno
RECENZE: Duna RECENZE: Duna 20. října 2021 13:30

Další účastník Geoffrey Giuliano (VIP 4) si užívá slávu a zájem fanoušků. Herec přiznává, že nějaká fanynka si nechala vytetovat jeho podpis a dostává pozvánky na různé sexuální aktivity.

Domů
Sdílet
Diskuse