Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2021 7:21
Čas čtení 0:46
Adam Novosad

VIDEO: Policie na Slovensku ztratila trpělivost s antirouškaři blokujícími pokladny v Lidlu. Řadu lidí musela zpacifikovat

VIDEO: Policie na Slovensku ztratila trpělivost s antirouškaři blokujícími pokladny v Lidlu. Řadu lidí musela zpacifikovat
Zdroj: Polícia SR
NEWS KORONAVIRUS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Protestující v Piešťanech blokovali pokladny v supermarketu bez roušek. Policie zakročila.

V posledních dnech se po Slovensku organizují skupiny odpůrců očkování i dodržování pandemických opatření, kteří se rozhodli znepříjemňovat život ostatním lidem. Minulý týden obsadili supermarket Lidl v Prievidzi. Tentokrát se 4. listopadu v podvečerních hodinách vydali do prodejny Lidl v Piešťanech.

Protest v Prievidzi trval minulý týden více než tři hodiny, během kterých policie nedokázala antirouškaře a antivaxery z obchodu vytlačit. V Piešťanech se stejný scénář nezopakoval, přivolaná policie se rozhodla zakročit tvrději a lidi blokující pokladny bez roušek zpacifikovala.

Domů
Sdílet
Diskuse