Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2021 16:05
Čas čtení 1:01
Daniel Mikolášik

Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian jsou stále manželé. V show SNL ji prý donutili říci, že se rozvedli

Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian jsou stále manželé. V show SNL ji prý donutili říci, že se rozvedli
Zdroj: Getty Images/Pierre Suu
NEWS KANYE WEST KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Médiím vzkázal, že si nepřeje, aby se řešily jejich neshody ve vztahu.

Raper Ye, dříve známý jako Kanye West, v rozhovoru během podcastu Drink Champs od Revolt TV ukončil spekulace týkající se jeho vztahu s modelkou Kim Kardashian. On a hvězda reality show Keeping Up With Kardashians jsou stále manželé, ačkoli podle několika zdrojů to mezi nimi poslední rok pořádně skřípalo.

Doporučeno
Nejlepší alba týdne: Lil Peep je zpět, ABBA vydala po skoro 40 letech nové album, James Arthur znovu vytvořil světové hity Nejlepší alba týdne: Lil Peep je zpět, ABBA vydala po skoro 40 letech nové album, James Arthur znovu vytvořil světové hity 5. listopadu 2021 15:30

Kanye West v rozhovoru řekl, že Kim prý v americké show Saturday Night Live (SNL) donutili říci, že se s raperem rozvedla. „SNL přinutil moji ženu, aby řekla ,rozvedla jsem se s ním‘ přímo v televizi. A já jsem dosud neviděl žádné papíry, dokonce jsme se ani nerozvedli,“ řekl.

Domů
Sdílet
Diskuse