Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. listopadu 2021 8:21
Čas čtení 0:43
Tereza Šnajdrová

Na oslavě na Domažlicku se střílelo. Dva lidé jsou zranění

Na oslavě na Domažlicku se střílelo. Dva lidé jsou zranění
Zdroj: Policie ČR/Ilustrační foto
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Za střelbou podle prvotních informací stojí dva muži, kteří se chtěli dostat na soukromou akci.

Na víkendovou oslavu obyvatelé obce Mezholezy asi jen tak nezapomenou. V noci ze soboty na neděli k nim přišla dvojice mužů, která se domáhala vstupu na soukromou akci a když jim oslavenci vstup neumožnili, jeden z nich vytáhl zbraň a postřelil dvě osoby. Cizinci se podle policie dopustili dvou trestných činů, a to výtržnictví a těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, informuje iDnes.

Doporučeno
Festival Astroworld má desátou oběť. Stal se jí devítiletý chlapec Festival Astroworld má desátou oběť. Stal se jí devítiletý chlapec 15. listopadu 2021 7:35

Policisté v neděli ve dvě hodiny ráno přijali oznámení o střelbě na oslavě v obci na Domažlicku. Na místo okamžitě vyjely policejní hlídky včetně zásahové jednotky,“ řekla policejní mluvčí Ivana Jelínková. 

Zásahová jednotka na místě zadržela dva muže, kteří se chtěli dostat na soukromou oslavu. Když jim to nebylo umožněno, jeden z mužů měl vytáhnout zbraň a zaútočit na dva z návštěvníků oslavy. 

Při střelbě byly zraněny dvě osoby, přičemž jedné z nich stačilo ošetření na místě a druhá musela být s lehkým zraněním převezena do nemocnice.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to výtržnictví a těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Veškeré okolnosti případu jsou předmětem dalšího šetření,“ doplnila Jelínková.

Doporučeno
Některé korejské matky tvrdí, že školky porušují práva jejich dětí, když jim podávají pikantní jídla Některé korejské matky tvrdí, že školky porušují práva jejich dětí, když jim podávají pikantní jídla 15. listopadu 2021 7:28
Domů
Sdílet
Diskuse