Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2021 18:42
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Smack One vydal skladbu Molotow. Opřel se do Zemana, Ovčáčka, Babiše i dalších (VIDEO)

Smack One vydal skladbu Molotow. Opřel se do Zemana, Ovčáčka, Babiše i dalších (VIDEO)
Zdroj: ČTK/Kamaryt Michal
NEWS SMACK ONE
Uložit Uložené

Raper se ostře obul do prezidenta Miloše Zemana, jeho okolí i dosluhujícího premiéra Andreje Babiše (ANO).

Smack One dnes vydal novou skladbu Molotow, v níž mimo jiné ostře kritizuje prezidenta Miloše Zemana, jeho okolí i dosluhujícího premiéra Andreje Babiše (ANO). „Molotow hoří jak lampion, zapálí všechny ty zm**y co mají moc. Hlavního zombieho odpojit z přístrojů,“ rapuje Smack.

Doporučeno
Marilyn Manson měl mít doma speciální místnost pro „zlobivé holky“. Zvukotěsný pokoj údajně používal k mučení žen Marilyn Manson měl mít doma speciální místnost pro „zlobivé holky“. Zvukotěsný pokoj údajně používal k mučení žen 17. listopadu 2021 11:15

Smack One je často označován za prvního grime MC v Česku a fanoušci se shodují na jednom. Tenhle track je úderný, tvrdý a jeho načasování snad nemohlo vyjít líp. Dnešní den se totiž oslavuje svoboda, demokracie a Smack se pořádně obul do současné vlády a prezidenta Miloše Zemana.

Hlavního zombieho odpojit z přístrojů a poslat ho dožít někam na východ. Někdo mu řekněte, že už to fakt stačilo. To platí pro něj i pro hradního radního i toho druhýho zm**a Nejedlýho,“ rapuje Smack One hned v úvodu.

Domů
Sdílet
Diskuse