Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2021 18:05
Čas čtení 1:01
Tereza Šnajdrová

Demonstrace Chcípl pes: „Ty raubíři! Vlastizrádče!“ křičeli demonstranti na reportéra České televize (VIDEO)

Demonstrace Chcípl pes: „Ty raubíři! Vlastizrádče!“ křičeli demonstranti na reportéra České televize (VIDEO)
Zdroj: Adam Smeták/REFRESHER
NEWS 17. LISTOPAD 1989 KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Odpůrci koronavirových opatření se dnes sešli na Staroměstském náměstí.

Dnes slavíme Den boje za svobodu a demokracii, který se po svém rozhodl oslavit i spolek Chcípl pes. Tisíce odpůrců koronavirových opatření se odpoledne sešly na demonstraci na Staroměstském náměstí v Praze, kde slovně zaútočily i na reportéra České televize. „Ty raubíři! Vlastizrádče!“ pokřikovali na něj demonstranti, když se snažil udělat reportáž.

Doporučeno
Vláda v noci z neděle na pondělí zavede tzv. bavorský model. Testy se přestanou uznávat Vláda v noci z neděle na pondělí zavede tzv. bavorský model. Testy se přestanou uznávat 17. listopadu 2021 13:35

Řekni pravdu do tý televize! Ty raubíři! Ty haj*le!pokřikovali účastníci demonstrace na reportéra, a to ještě předtím, že stihl cokoli říct. 

Na první pohled by se dalo říct, že je to klasická demonstrace 17. listopadu. České vlajky, hesla, nicméně místo tehdejšího režimu je dosazena současná vláda a slovo covid,nenechal se zprvu rozhodit reportér.

Zpět
Sdílet
Diskuse