Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2021 20:20
Čas čtení 1:09
Ondřej Jarůšek

Miloš Zeman: Za několik dní opustím nemocnici. Přísnější vládní restrikce jsou oprávněné

Miloš Zeman: Za několik dní opustím nemocnici. Přísnější vládní restrikce jsou oprávněné
Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
POLITIKA MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Prezident Miloš Zeman v rozhovoru pro televizi Nova promluvil o několika tématech včetně svého zdraví.

Prezident Miloš Zeman poprvé od své hospitalizace vystoupil v televizi. Při příležitosti oslav 17. listopadu pro televizi Nova poskytl exkluzivní rozhovor, ve kterém hlavu státu vyzpovídal moderátor Rey Koranteng. Zeman v rozhovoru promluvil o svých spolupracovnících, koronavirových opatřeních, ale i o svém zdravotním stavu.

Doporučeno
Vláda v noci z neděle na pondělí zavede tzv. bavorský model. Testy se přestanou uznávat Vláda v noci z neděle na pondělí zavede tzv. bavorský model. Testy se přestanou uznávat 17. listopadu 2021 13:35

„Předpokládám, že během několika dnů budu propuštěn z nemocnice,“ řekl prezident s tím, že následně odjede do Lán, kde se bude setkávat s kandidáty na ministry. Petr Fiala (ODS) prezidentovi představil kandidáty na budoucí členy vlády právě dnes. Po jednání Fiala uvedl, že jej Zeman jmenuje premiérem příští týden 26. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse