Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. listopadu 2021 9:48
Čas čtení 0:49
Vojtěch Vanda

V Brně někdo ukradl půlku prasete z chladírenského vozu

V Brně někdo ukradl půlku prasete z chladírenského vozu
Zdroj: Pixabay / BlackRiv / volně k užití
ZAJÍMAVOSTI BRNO JIHOMORAVSKÝ KRAJ
Uložit Uložené

Milovníka masa může stát jeho krádež několik desítek tisíc korun.

Další kuriózní případ krádeže musí řešit policisté v Brně. Přímo v centru města, na ulici Cejl, někdo v úterý brzo ráno ukradl z chladírenského vozu půlku prasete. Krádeže několika desítek kilo vepřového masa, jehož cenu policie odhadla na dva a půl tisíce korun, si nikdo nevšiml. Policisté případ vyšetřují.

Doporučeno
Zloděj v Brně se vydával za uklízeče. V popelnici, kterou táhl, schovával kradené zboží Zloděj v Brně se vydával za uklízeče. V popelnici, kterou táhl, schovával kradené zboží 10. listopadu 2021 14:01

Ulice Cejl se nachází v samém středu Brna a vede od Malinovského náměstí až k řece Svitavě, kde se na mostu přes ní mění na Zábrdovickou ulici. A někde v jejím rámci neznámý zloděj ukradl tolik masa, kolik průměrný Čech spotřebuje za více než rok. Akce byla tak rychlá, že si nikdo ničeho na obvykle rušné ulici nevšiml. Do karet hrála zloději i brzká ranní doba.

Domů
Sdílet
Diskuse