Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2021 11:56
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

Pelta dostal 6 let za mřížemi. Zaplatit má 5 milionů korun

Pelta dostal 6 let za mřížemi. Zaplatit má 5 milionů korun
Zdroj: Wikimedia Commons/David Sedlecký/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Miroslav Pelta ovlivňoval přerozdělování dotací do sportu.

Bývalý šéf Fotbalové asociace ČR Miroslav Pelta si dnes u Městského soudu v Praze vyslechl rozsudek. Za ovlivňování přerozdělování dotací do sportu je odsouzen k 6 letům za mřížemi a navíc musí zaplatit pokutu 5 milionů korun, informuje Deník N. Rozsudek není pravomocný, je možné se vůči němu odvolat.

Doporučeno
Miloš Zeman se nakazil koronavirem od zaměstnankyně prezidentské kanceláře. Příznaky nemá a léčba je preventivní, zní z ÚVN Miloš Zeman se nakazil koronavirem od zaměstnankyně prezidentské kanceláře. Příznaky nemá a léčba je preventivní, zní z ÚVN 26. listopadu 2021 9:30

Policisté řeší kauzu týkající se ovlivňování přerozdělování dotací do sportu již od roku 2017, kdy obvinili hned několik sportovních funkcionářů a tehdejší ministryni školství Simonu Kratochvílovou. Všichni obvinění měli nezákonně manipulovat s dotacemi přidělenými do oblasti sportu. 

Domů
Sdílet
Diskuse