Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2021 20:14
Čas čtení 1:12
Vojtěch Vanda

Viktor Sheen byl v roce 2021 nejposlouchanějším zpěvákem na Spotify v České republice

Viktor Sheen byl v roce 2021 nejposlouchanějším zpěvákem na Spotify v České republice
Zdroj: Kubo Križo/Mike Roft
HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Streamingový úspěch kladenského rapera je nesporný.

Švédská streamingová platforma Spotify, na níž nalezneš hlavně hudbu a podcasty, provedla klasické velké zúčtování. Ve středu odpoledne se to na Instagramu začalo hemžit statistikami v rámci Spotify Wrapped, díky nimž uživatel zjistí, kterého interpreta poslouchal nejvíce.

Společnost na českém Instagramu také začala zveřejňovat největší tuzemská nej, k nimž patří i kategorie nejposlouchanějšího tuzemského zpěváka roku. Velký úspěch, přestože asi ne zrovna překvapivě, zaznamenal český hip hop, jelikož se jím stal Viktor Sheen.

Doporučeno
Proč je Viktor Sheen momentálně nejlepším českým rapovým interpretem? Poslechni si Příběhy a sny (Recenze) Proč je Viktor Sheen momentálně nejlepším českým rapovým interpretem? Poslechni si Příběhy a sny (Recenze) 29. listopadu 2021 11:30

Může se zdát, že se nejedná o velké překvapení. Viktor Sheen je jedním z nejposlouchanějších českých rapových interpretů na streamingových službách vůbec již od alba Černobílej svět, release desky Barvy to nezměnil a možná jako jediný je přímým konkurentem dosavadního evidentního „krále“ Yzomandiase.

Domů
Sdílet
Diskuse