Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2021 12:43
Čas čtení 0:53
Radim Šlechta

Soud poslal Ústečana z dokumentu V síti na 2 roky za mříže. Rozsudek je pravomocný

Soud poslal Ústečana z dokumentu V síti na 2 roky za mříže. Rozsudek je pravomocný
Zdroj: ČTK/Hájek Ondřej
NEWS V SÍTI
Uložit Uložené

Odvolací soud se ztotožnil s verdiktem okresního soudu a poslal predátora z filmu v síti do vězení na dva roky.

Muže z dokumentu V Síti, kterému se ve filmu přezdívalo Ústečan, poslal soud na dva roky do vězení. Rozsudek je pravomocný. Podle soudu dostal muž trest za několik trestných činů včetně zneužití dítěte k výrobě pornografie. Na Twitteru o tom informovala ČT24. 

Martin K., známý jako Ústečan, kontaktoval hlavní aktérky dokumentu, které se vydávaly za nezletilé dívky, na sociálních sítích, a chtěl po nich, aby se před ním svlékly nebo mu zaslaly své nahé fotky. Následně tvrdil, že se domníval, že jim je alespoň šestnáct let. Toto tvrzení ale použil až v rámci obhajoby. V minulosti predátor také pracoval v dětských táborech.

Doporučeno
S dospělými modelkami jsme udělaly nahé fotomontáže. Predátoři je chtěli poslat a pak vyhrožovali zveřejněním, říká Tereza Těžká S dospělými modelkami jsme udělaly nahé fotomontáže. Predátoři je chtěli poslat a pak vyhrožovali zveřejněním, říká Tereza Těžká 20. února 2020 15:15
Domů
Sdílet
Diskuse