Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2021 9:59
Čas čtení 0:35
Viktor Kniš

Justin Bieber po dekádě oprášil svoji starší vánoční skladbu o lásce. „Dárky nepotřebuji, ten největší stojí přede mnou,“ zpívá

Justin Bieber po dekádě oprášil svoji starší vánoční skladbu o lásce. „Dárky nepotřebuji, ten největší stojí přede mnou,“ zpívá
Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur/AMA2020
HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložit Uložené

Popový zpěvák se připomíná skladbou s názvem Christmas Love, která by se ve vánočním období mohla uchytit v rádiích.

V těchto dnech slaví jubilejní desáté výročí album Justina Biebera s názvem Under The Mistletoe, které se v roce 2011 těšilo velkému úspěchu. Popový zpěvák ještě jako začínající hvězda vydal projekt plný pozitivních vánočních skladeb a zdá se, že i když svá počáteční léta tvorby nezmiňuje s lehkostí, v tomto případě si album připomíná s radostí.

Skladba Christmas Love sice nepatří k nejúspěšnějším skladbám ze zmíněného projektu, přesto se Justin rozhodl dát jí nový šat díky animovanému vizuálu. Postupně by měla dostat animovaná videa i další starší skladby od Justina. Kromě nostalgické hodnoty tak možná zpěvák opět dostane své starší skladby do rádií, odkud je vytlačily známější vánoční písně. 

Domů
Sdílet
Diskuse