Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
29. prosince 2021 8:33
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

VIDEO: Americký policista neúmyslně zastřelil 14letou dívku při ozbrojené akci v nákupním centru

VIDEO: Americký policista neúmyslně zastřelil 14letou dívku při ozbrojené akci v nákupním centru
Zdroj: Getty Images/Ross Mantle (ilustrační foto)
NEWS SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Policistu již přeložili do administrativního oddělení.

V Los Angeles došlo k tragické nehodě, při které zemřela 14letá dívka. Nešťastná událost se stala den před Vánocemi v obchodním domě, když někdo nahlásil napadení podezřelým mužem. Když ozbrojení policisté vešli do objektu, zahlédli podezřelého muže, na kterého několikrát vystřelili. Informuje o tom CNN.

Doporučeno
Sedm dozorců ve věznici Světlá nad Sázavou mělo mučit odsouzenou ženu Sedm dozorců ve věznici Světlá nad Sázavou mělo mučit odsouzenou ženu 28. prosince 2021 19:05

Jedna z kulek prorazila stěnu zkušební kabinky, kde se právě skrývala teenagerka Valentina Orellan-Peralt. Ta podle televize právě v tento den nakupovala s matkou oblečení pro chystané 15. narozeniny.

Celou policejní akci zachytili policisté z LA na kamery připevněné na hrudi. Ze záznamu vyplývá, že příslušníkům policie se podařilo útočníka zneškodnit, v objektu našli i krvácející ženu. Teprve když následně kontrolovali místo činu, všimli si za místem, kde stál podezřelý, přestřelené kabinky. Momentálně zjišťují, zda šlo skutečně o náboj ze zbraně policisty. Případ vyšetřují jako neúmyslné zabití.

Policistu už mezitím vedoucí přesunuli z terénu do administrativního oddělení. Šéf LAPD přislíbil transparentní vyšetření obou případů, proto zveřejnili také část videa z akce.

Domů
Sdílet
Diskuse