Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. ledna 2022 11:06
Čas čtení 0:39
Adam Novosad

Španělští policisté rozpustili silvestrovské sexuální orgie, na kterých si užívalo přes 50 lidí. Porušovali koronavirová opatření

Španělští policisté rozpustili silvestrovské sexuální orgie, na kterých si užívalo přes 50 lidí. Porušovali koronavirová opatření
Zdroj: Wikimedia Commons/Vyacheslav Argenberg/na voľné použitie
NEWS KORONAVIRUS SEX
Uložit Uložené

Skupina lidí se u španělské Barcelony rozhodla oslavit příchod nového roku ve velkém stylu.

Navzdory probíhající pandemii a rekordním počtům nových případů způsobených variantou omikron se skupina lidí nedaleko španělské Barcelony rozhodla oslavit Silvestra sexuálními orgiemi, čímž porušili platná koronavirová opatření, informuje Daily Mail.

Policie musela zakročit a sex party rozpustit poté, co část účastníků nechtěně zaklepala na nesprávné dveře a překvapila sousedy, kteří kontaktovali muže zákona. Na sousedovy dveře zaklepali dva lidé se slovy, že přišli na party, jenže zaskočený obyvatel budovy nerozuměl, o čem je řeč.

Doporučeno
Evropa zaznamenala již více než 100 milionů případů nákazy koronavirem Evropa zaznamenala již více než 100 milionů případů nákazy koronavirem 2. ledna 2022 8:31

V nemovitosti ve městě Llica d’Amunt policisté našli více než 50 účastníků sexuálních orgií, i když se podle vládních nařízení mohlo na Silvestra setkat maximálně 10 osob. Španělský region Katalánsko ponechal v platnosti i noční zákaz vycházení od jedné do šesti ráno.

Divoký silvestrovský večírek prý zorganizovala skupina Američanů, kteří se rozhodli příchod nového roku oslavit orgiemi i s najatými prostitutkami. O konání večírku dokonce věděl i samotný majitel budovy. V přízemí obydlí se podle policie bavila skupina lidí, zatímco v patře probíhaly samotné orgie. Účastníkům nyní hrozí pokuty za porušení opatření.

Domů
Sdílet
Diskuse