Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2022 6:49
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Seriál After Life skončí 3. sérií na Netflixu. V prvním traileru si Ricky Gervais utahuje ze svého zpopelněného otce

Seriál After Life skončí 3. sérií na Netflixu. V prvním traileru si Ricky Gervais utahuje ze svého zpopelněného otce
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Už 14. ledna začne Ricky Gervais znovu bavit diváky.

After Life dostane na Netflixu třetí a zároveň poslední sérii již 14. ledna. Populární a chválený seriál komika Rickyho Gervaise při této příležitosti servíruje první trailer a my jsme z něj poněkud překvapeni.

Netflix se rozhodl Gervaisovu show prezentovat v melancholickém stylu, s řečmi o andělech mezi námi a celkově se v traileru snaží pracovat s emotivními tématy.

Doporučeno
Harry Potter 20. výročí: Návrat do Bradavic doprovázejí slzy a vzpomínky na první lásky i skutečné herecké výzvy Harry Potter 20. výročí: Návrat do Bradavic doprovázejí slzy a vzpomínky na první lásky i skutečné herecké výzvy 1. ledna 2022 16:30

Přesně o tom After Life je, ale nemůžeme se ubránit dojmu, že je to nastříhané tak, že to působí nechtěně parodicky, možná jako něco, z čeho by si právě Ricky Gervais utahoval. Ale i to je podstata tohoto seriálu, takže se může jednat o povedený metakomentář vlastního díla v rámci jeho ukončení.

Poslední díly zřejmě uzavřou trápení Tonyho, který po smrti milované manželky stále nedokáže žít plnohodnotný život. Po pohřbu svého otce a nalezení nové přítelkyně se však jeho život začne obracet k lepšímu.

Domů
Sdílet
Diskuse